Veikkauksen kanta-asiakasetuSuomen Teatterit ry on tehnyt yhteistyötä Veikkauksen kanssa vuodesta 2008 alkaen. Veikkausvoittovaroilla tuetaan monipuolisesti ja kattavasti suomalaista tiedettä, taidetta, liikuntaa ja nuorisotyötä.

Veikkaus ja Suomen teatterit ry toteuttavat yhteistyössä teatterikampanjaa Veikkauksen etuasiakkaille

Vuosittain toteutettavassa kampanjassa Veikkauksen etuasiakkaat pääsevät teatteriin kaksi yhden hinnalla. Kampanja koskee vuosittain useampaa eri näytöstä ympäri Suomen ja katsomaan pääsee niin puheteatteria, tanssia kuin lastennäytöksiäkin.

Syksyllä 2019 mukana kampanjassa oli 11 Suomen Teatterit ry:n jäsenteatteria: Kansallisteatteri, Espoon kaupunginteatteri, Tanssiteatteri Raatikko, Kuopion kaupunginteatteri, Kotkan kaupunginteatteri, Kouvolan kaupunginteatteri, Riihimäen kaupunginteatteri, Joensuun kaupunginteatteri, Seinäjoen kaupunginteatteri, Tanssiteatteri ERI (Turku) ja Åbo Svenska Teater.

Miten etu toimii?

Teatteriliput olivat myynnissä lokakuun ajan ja edun piirissä olevat näytökset sijoittuvat 1.11.–31.12.2019 välille. Edun voi lunastaa kirjautumalla Veikkauksen sivuille.

Tallenna